KOLLAGÉN MÁTRIX® - EDD ÉS FIATALODJ!

„A bőr életét nem lehet szétválasztani múltra, jelenre és jövőre.
Mindenre emlékszik, és semmit nem felejt el.”
kollagen-matrix-koncentratum-porckopas-gyenge-kotoszovet-visszer-1

Tudja, hogy akár 120 évig is élhetne teljes fizikai erőnlétben és fiatalos külsővel?
A Kollagén a test első számú fehérjéje, ami segíthet ebben Önnek!

A Kollagén táplálja, felépíti

a porcokat, a csontokat, az ínakat, az izmokat, az ereket, a bőrt, és a szalagokat. Fontos szerepet játszik a haj és köröm egészségében, molekuláris szerkezete biztosítja a fogak és a csontok egészséges fejlődését. Minden pillanatban, amikor a testnek szüksége van új sejtek termelődésére, mint pl. a fejlődési korszakban vagy a gyógyítás folyamatában, a szervezet kollagénhez nyúl.

kollagen-matrix-borlifting-borfiatalito-ranctalanito-gyenge-hajszerkezet-koromtoredezes-inszalag-szakadas-2
megrendelem
megrendelem

Most 5+1 Akcióban:
Minden 5. palack után a 6. INGYEN!

Most -10% kedvezménnyel
2 palack után -10% jóváírás a végösszegből

A kollagén egy természetes

molekula, ami a szervezetben a legnagyobb mennyiségben előforduló fehérje. A kollagén valójában zselatin, mely a bőrben, ínban, porcban, csontban, és minden egyéb kötőszövetben fehér rostokból épül fel (kollagén rostokból), melyek aztán mátrixos alakban rendeződnek, anyagában pedig kocsonyás jellegűek. Ez a zselatinos fehérje megtalálható pl. a szemben is, mely biztosítja a szem tömörségét.

A kollagén biztosítja a szervek és a szövetek elasztikusságát. A bőrünk 75%-a kollagénből épül fel, és összességében a testünk fehérjéjének kb. 30%-a kollagénből áll. A kollagén összetart, erőt és rugalmasságot kölcsönöz a test különböző szöveteinek és sejtjeinek. A kollagén egy szerkezeti protein, egy megszilárdító ragasztóanyag.

Lerövidítve a kollagén az a természetes fehérje, mely támogatja a test elsődleges szöveteinek struktúráját: a kötőszövetét. A kollagén biztosítja a szervek és a szövetek elasztikusságát.

ranctalanito-gyenge-hajszerkezet-koromtoredezes-inszalag-szakadas-3

KOLLAGÉN SZABADALOM

A Kollagén Facelift® olyan szabadalommal védett Kollagén mátrix®-ot tartalmaz, ami stimulálja a test 5 legfőbb típusú kollagén szintetizálását a szervezet számára.

  • I. típusú kollagén: bőr, csontok, ínak, szalagok.
  • II. típusú kollagén: porc és szem szerkezete.
  • III. típusú kollagén: máj, tüdő, artériák.
  • IV. típusú kollagén: vese és a belső szervek.
  • V. típusú kollagén: méhlepény, haj szerkezete.

Több éves kitartó kutatómunka eredménye ez a magas biológiai hasznosulású Kollagén mátrix®. Fordítsa egészsége és szépsége javára!

kollagen-matrix-koncentratum-porckopas-inszalag-szakadas-4

A Kollagén Facelift® koncentrátum tengeri halak bőréből nyert természetes kollagén. A halak bőréből nyert kollagén különleges biohasznosulása a sokféle aminosav és polipeptid tartalomnak és természetesen az enzimes feltárási technológiának egyaránt köszönhető.

A Kollagén

... táplálja a hajat, a bőrt és a körmöket
A haj, a bőr és a körömök kollagént esznek reggelire és vacsorára. Ha mind a két étkezésnél kerül az asztalra kollagénmolekula, akkor hajunk, bőrünk és körmeink szépsége fenntartható. A Kollagén a haj, a bőr és a köröm elsődleges strukturális fehérjéje. Kollagénnel a ráncok elsimíthatók, a striák és pattanások után megmaradt hegek halványíthatók. Hatására a bőr rugalmassága és feszessége nő.
… kötőszövetet edző
A kötőszöveti gyengeség lehetőséget ad a striák, a narancsbőr –és a visszerek megjelenésének, de tipikus kötőszöveti gyengeség például a horkolás is, amikor a lágy szájpad veszít rugalmasságából és így alakul ki a közismerten kellemetlen kórkép. Minden szervet kötőszövet ölel körül!
… hiánya olyan bőrpanaszokat okozhat,
mint a pigment foltok, pikkelysömör, rosacea, pattanások, akné, szemölcsök
A kollagén hiány következtében csökken a bőr ellenálló képessége a baktériumok és vírusok ellen, változik a bőrszín, először halvány rózsaszínes foltok jelentkeznek a bőrön, majd idővel ezek sötétednek.
...erősíti az izmokat, csontokat és fogakat
Az emberi csontok szerves (kollagén) és szervetlen összetevőkből állnak. A kollagénre rakódnak rá a kalciumkristályok és csonttá szerveződnek. A kollagén szerepet játszik a csont sűrűségében és az izmok regenerálásában.
…regenerálja az inakat és szalagokat
Az ín tömött rostos kötőszövet, amelyet a kollagén nevű fehérje szilárd rostjai építenek fel. Az inak és a szalagok sérülései kollagénnel megelőzhetők, a regenerálási idő felgyorsítható.
…építi a porcokat, védi az ízületeket
A porc hasonlít a gumihoz, a csontok végein található, elsődleges funkciója az, hogy csökkentse a súrlódást az ízületek között. A kollagén a porcok egyik legfontosabb alkotó eleme, 67% - át alkotja a porcoknak, zselés anyagával hálószerűen védelmezi és táplálja azokat.

borfiatalito-ranctalanito-gyenge-hajszerkezet-koromtoredezes-kollagen-matrix-koncentratum-porckopas-5

A Kollagén a test ragasztója

A kollagén rostos hálót képez az egész testben, zselatinos anyaga pedig emlékeztet a ragasztóra, amely mindent mindennel összeköt. A kollagén összeragasztja a csontvázat a lágy szövetekkel. A kollagén görög eredetű szó, a cola (= ragasztó) és a genno (= szülő) szó összetételéből jött létre.

KOLLAGÉN PLASZTIKAI SEBÉSZ HELYETT!

A kollagén hiány vagy a kollagén pusztulása a fő oka az öregedési folyamatoknak.

A szervezetben és a bőrben számos leépülési folyamatot okoz a kollagénrostok öregedése, ennek látható tünetei a porcok fájdalmai, kopása, gyulladása, az izmok feszességének csökkenése, a kapillárisok törékennyé válása, a bőr elvékonyodása, mattsága, fokozott szárazsága, a kötőszövet rugalmasságának csökkenése. Megjelennek a ráncok, a kötőszöveti gyengeség (narancsbőr, striák), amit bőrbetegségek és bőrallergiák formájában is érzékelhetünk. Változik a bőrszín, vörös majd egyre sötétedő barna foltok jelennek meg a bőr felszínén, az anyajegyek könnyebben elfertőződhetnek.

Sajnos a szervezet kollagén termelése évről-évre csökken, a lassulási folyamat 20 éves kor után kezdődik, majd a 30-40. életkorra lecsökken, és szinte teljesen leáll az 50.-60. évre. Még átlagos életvitel mellett is elveszítjük 40 év körül a kollagén állomány 30 %-át, míg 50 év körül a test kollagén mennyisége már 60%-ra csökken. A kollagén termelődésének csökkenésével a bőr kevesebb vizet raktároz, és megjelennek az első ráncok, az arcbőr fénytelensége, petyhüdtsége és a kötőszövet lazasága.

A kollagén kihagyhatatlan lehetőség az öregedés folyamatának megakadályozására.

Rezgéscsillapító kollagén fánk

A térdben, csuklóban, gerincoszlopban rezgéscsillapító rostos korongok találhatók az ízesülő csontok között, amelyek védik a csontokat a sérülésektől. A térd és a csukló korongjait félhold alakú ízületporcnak – meniscus- a gerincoszlop korongjait pedig porckorongnak nevezik. Felépítésük egy lekváros fánkéhoz hasonlít. Itt a lekvár helyett egy zselés anyag található, ami vízből és kollagénből áll. A kollagén a rezgéscsillapító rostos korongok táplálója.

Az Inak kollagénből állnak

Az inak legnagyobbrészt kollagénből, tömött, rostos kötőszövetből állnak. Rostjaik párhuzamos nyalábokban futnak, nagy szilárdságú köteges szerkezetet alkotva.

Mi a kollagén a kulcsa annak, hogy fiatalnak érezzük magunkat és annak is látszunk?

A test elsődleges proteinje a kollagén, amely erőt és rugalmasságot biztosít. A szövetek kialakulásának és megújulásának kulcsa, hogy a kollagént a szervezet igény szerint más forrásból is fel tudja venni. A kötőszövet és az ínak kialakulásának érdekében testünknek proteinszintézist kell beindítania. Ez az anyagcsere folyamat, egy katalizátort igényel, egy olyan anyagot, amely a kémiai reakciók ritmusát serkenti, anélkül, hogy bármiféle változást hozna létre.

kollagen-matrix-borlifting-borfiatalito-ranctalanito-gyenge-hajszerkezet-koromtoredezes-inszalag-szakadas-2
megrendelem
megrendelem
megrendelem

Most 1+1 Akcióban:
Minden doboz után +1 INGYEN!

Most 5+1 Akcióban:
Minden 5. palack után a 6. INGYEN!

Most -10% kedvezménnyel
2 palack után -10% jóváírás a végösszegből

Mit tehetsz még?

* Fogyassz minél több Szerves C-vitamint és Szerves Cinket! Kollagén mátrixból a test, megfelelő típusú kollagént szintetizál a szövetei számára. (fenti tábla) Ehhez a folyamathoz C-vitamin és Cink jelenléte szükséges, ráadásul szerves formában a sejtszintű hasznosulás okán. A Szerves C-vitamin és a Szerves Cink nélkülözhetetlen antioxidánsok a kollagén képzéshez és a kollagén beépítéséhez.
* Egészítsd ki a kúrát hialuronsavval!
A hialuronsav a kollagén nevű fehérje „kistestvére”. A porcban és a bőrben is a kollagén a kitámasztó rost, míg a hialuronsav a kitöltő molekula. A porcépítéshez 80 mg, bőrlifting kúrákhoz 40mg a napi adagja. A hialuronsav a kötőszövetben hálószerűen összekapcsolja és tölti fel a sejt között lévő állományt, saját tömegének 1000-szeresét képes megkötni vízben. A meglévő kollagén rostok közötti keresztkötéseket állítja helyre, megőrzi a kollagén és elasztin rostok fiatalságát, táplálja és újraképzésre serkenti őket. Beépülve a kötőszövetbe és a porcokba a folyadék megkötő képessége okán intenzív ránctalanító, a porcok viszkozitását visszaadó hatású.
* Külsőleg próbáld ki a forradalmaian új őssejtes szérumot! Forradalom a kozmetikai iparban! Növényi őssejteket tartalmazó szérum, a narancsbőr –és a helyi zsírpárnák ellen. Külsőleg edzi meg a kötőszövetet, halványítja a bőrcsíkokat és feszesít. 15 db szérum/doboz.
A DIETALINEA® őssejtes kozmetikai kezelése gyorsan és határozottan fiatalítja meg a bőrt -és a kötőszövetet, feszes, narancsbőr mentes, karcsú vonalakat hagyva maga után. Az Őssejtes otthoni kezelést, a divatmagazinok és a hollywoodi hírességek is felkapták. Sokáig csak Ők tudták megfizetni ezt a technológiát, de ma már alkalmazását egy átlagos vásárló is megengedheti magának. A DIETALINEA® kilenc perces csodaként hivatkozik erre a cellulitisz elleni szérumra.

Haj-, bőr-, köröm- és porckúra!

© NATUR TANYA® a szépség nem LUXUS. Ragaszkodj hozzá! - Edd és Fiatalodj! Minden jog fenntartva!
Csatlakozz hozzánk!