Kérdések a kollagénről

Amennyiben bármilyen kérdése lenne a témával kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal.
A kérdéseket felteheti a vendégkönyvben illetve e-mailben az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen.
Igyekszünk a kérdéseket a lehető legrövidebb időn belül megválaszolni.

Azzal, hogy Ön ír nekünk, semmilyen kötelezettséget nem vállal.
Elérhetőségét semmilyen körülmények között nem adjuk ki
harmadik félnek, csak és kizárólag általunk való megkeresésre használjuk fel. 

Miért jobb a kollagén a glükozaminnál?

A porcok 67%-a kollagénből épül fel, míg 1%-ban tartalmaz csupán glükozamint. A glükozamin egy amino cukor ellentétben a kollagénnel, melynek molekulái összetett aminosavakat tartalmaznak. A glükozamin csak a porcfolyadékban található. A kollagén is megtalálható a porcfolyadékban, sőt nagyobb mennyiségben, mint a glükozamin, hiszen a kollagén a leggyakoribb fehérje amit a szervezet tartalmaz. A glükozamin csak egy kenőanyag az ízületekben, míg a kollagén segíti az ízületek teljeskörű regenerálódását: jelen van a porcokban, inakban, szalagokban, az izomban, a membrán- és ízületi folyadékokban.

Mi a különbség a kollagének között?

A Facelift mindenekelőtt a kollagén mátrixot tartalmazza, amit speciális eljárással állítanak elő, és fejlesztetek ki a Face Laboratori Farmaceutici S.p.a. –nál Olaszországban. Ez a mátrix magában foglaja a különböző típusú kollagéneket.

Meddig ajánlott szedni a kollagént?

Azt javasoljuk, hogy a Kollagént minumum 40 és maximum 120 napig szedje, a probléma fokának függvényében. A kúrát ismételje meg annak érdekében, hogy maximalizálja a készítmény hatását, és elkerülje a tünetek visszatérését.

Mely esetekben ajánlott használni a kollagént?

Az ízületi gyulladás, izomrostgyulladás, nyáktömlő gyulladás mellett ( csak néhányat említettünk) szinte minden autoimmun betegség esetében, a bőr és a kötőszövetek javítására. Egyszóval a mozgásszervi betegségekre, a bőr tömörségére és hidratálására.

Kinek ajánlott a kollagén szedése?

Minden felnőttnek, hiszen a kor előre haladásával a kollagén állomány minden szervezetben csökken.

Ha cukorbeteg vagyok, szedhetem a kollagént?

A kollagén nem növeli meg a vércukor szintet. A kollagént egész nyugodtan szedhetik cukorbetegek is, mindenféle mellékhatások kockázata nélkül.

Szedhetem a kollagént gyomor bántalmak esetén is?

Nincsen semmiféle tiltás a szedését illetően, mellékhatásai nem ismertek. Azok is szedhetik, akik gyengébb emésztőrendszerrel rendelkeznek.

A kollagén teljes mértékben felszívódik a testben?

Teljesen! Az enzimes eljárásnak köszönhetően a fehérjéket mikrolizálták, így nagyon könnyen és teljes egészében felszívódnak a bélrendszerben.

Léteznek olyan esetek, amikor nem ajánlott szedni a kollagént?

A kollagén teljes egészében biztonságos, káros mellékhatása nincs.

Honnan nyerik a kollagént?

A Facelift hidrolizált kollagén fehérjéket tartalmaz, tehát ez azt jelenti, hogy enzimatikus eljárással megtisztítják a kollagéneket. Eredeti halbőr proteineket használtak fel az előállításához, (a hal bőrének irha rétegéből vonják ki). Azután pepszinnel oldják, koncentralizálják, tisztítják, világosítják, homogenizálják majd filterezik az anyagot, hogy steril fecskendőkbe bele tudják tölteni.

 

© NATUR TANYA® a szépség nem LUXUS. Ragaszkodj hozzá! - Edd és Fiatalodj! Minden jog fenntartva!
Csatlakozz hozzánk!