Ön NEM tudja, hogy akár 120 évig is élhetnénk teljes fizikai erőnlétben és fiatalos külsővel?

Hisz tudja, hogy a Kollagén egy fontos szerkezeti fehérje, ami...

... táplálja a hajat, a bőrt és a körmöket
Bőrünk 75%-át kollagén alkotja. A kollagén a bőr szilárdító váza. Összetartja a bőrt és alátámasztja az egyéb szöveteket és vérereket.

…erősíti a kötőszövetet
A kollagénrostok oly módon biztosítják a szövetek szilárdságát, hogy kötegekké egyesült sűrű szövedéket alkotnak. A kötőszöveti gyengeség lehetőséget ad a striák és a narancsbőr megjelenésének.

…táplálék a bőrpanaszok ellen: pigment foltok, pikkelysömör, rosacea, pattanások, akné, szemölcsök
A kollagén hiány következtében csökken a bőr ellenálló képessége a baktériumok és vírusok ellen, változik a bőrszín, először halvány rózsaszínes foltok jelentkeznek a bőrön, majd idővel ezek sötétednek.

...táplálja az izmokat, csontokat és fogakat 
Az emberi csontok szerves (kollagén) és szervetlen összetevőkből állnak. A kollagénre rakódnak rá a kalciumkristályok és csonttá szerveződnek.  A kollagén szerepet játszik a csont sűrűségében és az izmok regenerálásában.

…táplálja az inakat és szalagokat
Az ín tömött rostos kötőszövet, amelyet a kollagén nevű fehérje szilárd rostjai építenek fel. Az inak és a szalagok sérülései kollagénnel megelőzhetők, a regenerálási idő felgyorsítható. 

…építi a porcokat, védi az ízületeket
A porc hasonlít a gumihoz, a csontok végein található, elsődleges funkciója az, hogy csökkentse a súrlódást az ízületek között. A kollagén a porcok egyik legfontosabb alkotó eleme, 67% - át alkotja a porcoknak, zselés anyagával hálószerűen védelmezi és táplálja azokat.

fiatalsag-csomag

Fiatalság Kívül – Belül. A MEGOLDÁS:

KOLLAGÉN!
edd és fiatalodj

Kollagén a haj-, bőr-, köröm- és porckúra.  


 

...egy kis érdekesség:

A kollagén szó a görög nyelvből származik:
A colaragasztó, valamint gennoszületni szavakból ered.
"Ragasztásszülő" - ez a meghatározás visszaadja a kollagén funkcióját.
A kollagén olyan fehérje, amely "ragasztja", "forrasztja" a sejtes elemeket, így szöveteket és szerveket formál belőlük.
A kollagén minden szervben megtalálható, mint a sejteket összeforrasztó anyag.
A kollagénrostok a szerv-elemekbe bonyolult szerven belüli és szervek közötti hártyastruktúrát alkotva épülnek be, ezek a hashártya, a tüdőhártya, a szívhártya, valamint olyan szervekben, mint a szív, vese, tüdő, máj, erek, csontok, a látás szerve és természetesen a bőr.
A kollagén a szervezet legfontosabb fehérjéje, ugyanis a teljes emberi fehérjetömeg 30 %-át képezi, és a bőrfehérjék tömegének 75%-át (az inak, kötőszövetek, ízületek, izmok, porcok, csontok és létfontosságú szerveink természetes összetevője).
A kollagén a testfolyadékot is erősíti, mint pl. a szemgolyó üvegtestét. A kollagén természetes protein, mely a legfőbb alkotóeleme a támasztó-szövetnek és a kötőszövetnek.
A kollagén a testünket összetartó rostos kötőszövet, mely erőt és rugalmasságot biztosít a test különböző szöveteinek és sejtjeinek. Szerkezeti tulajdonságain kívül, a kollagén a növekedés és szinte az összes testszövet megújulásának elsődleges serkentője.

 

Ma már  megfelelően tudjuk pótolni a kollagénhiányt, testünkben ahhoz, hogy a kellemetlen tüneteket elkerüljük!

fiatalsag-csomag

Letagadnád a korodat? Megteheted!

"A szépség belülről fakad"
Kollagén: haj-, bőr-, köröm- és porckúra!
Edd és fiatalodj! …hogy éveket tagadhass le.

 

 

© NATUR TANYA® a szépség nem LUXUS. Ragaszkodj hozzá! - Edd és Fiatalodj! Minden jog fenntartva!
Csatlakozz hozzánk!