Mintaüzletünk 1990-ben nyitott, Budapesten a VI. kerület, Oktogon tér 4. szám alatt.
Sok szeretettel várunk Hétfőtől - Péntekig: 9-19-ig és Szombaton: 9-14-ig.
Telefonon beszélhetsz munkatársainkkal a 06 1 302 13 24
vagy tanácsadónkkal a 06/30 567-94-18-as számon.
Faxszámunk: 06 1 262 02 20
Levelet is írhatsz Nekünk, a naturtanya.hu site/Fórum link alatt!

Családi vállalkozásunk központja 1990 óta sikeresen működik Budapest szívében, az Oktogon téren. A természetgyógyászat és a természetes alapú termékek iránti vonzalom és szerelem, családi örökség. Mai jogutódok; Doktor Természet Kft. és a Natur Tanya™ Hungary Kft.

Az egészség, mint legértékesebb "magántulajdon" az emberek számára egyre drágább. Ennek okai többrétűek, hiszen a társadalom folyamatosan elöregszik így a járulékot fizetők száma is folyamatosan csökken, miközben a betegségek megelőzésének diagnosztizálása, kezelése, gyógyszerezése egyre magasabb költségekkel jár. Ezért az embereknek ma, egyre aktívabban kell hozzájárulniuk egészségük megőrzéséhez. Az öngyógyításban előtérbe kerültek a szabadon beszerezhető, kíméletes gyógyhatású szerek saját felelősségre történő alkalmazási lehetőségei prevenciós jelleggel. Kitartó, eredményes munkánk és a kiváló termékeknek köszönhetően nevünk mára a minőség, a bizonyított hatás és az egészséges életmód egyik fogalmává vált. Cégünk koncepciójának biztos helye van az egészségmegőrzés területén.

A rendszeres megelőző vizsgálatok mellett különösen fontos az egészséges életvitel és táplálkozás. Hisszük, hogy a tartós egészség, a jó közérzet, a fiatalos külső és lendület alapja; a méregtelenítés és lúgosítás, illetve a test-lélek-szellem harmóniája.

 

© NATUR TANYA® a szépség nem LUXUS. Ragaszkodj hozzá! - Edd és Fiatalodj! Minden jog fenntartva!
Csatlakozz hozzánk!